Trapprenovering Stockholm

Trapprenovering Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

För att ta reda på hur mycket reparationen kostar i trappa måste du kontakta våra chefer. Du kan utvärdera kvaliteten på vårt arbete baserat på kundrecensioner av företaget samt se vår bildgalleri.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

4 bästa bilderna på Trapprenovering

våra jobb

Bilder №1. Trapprenovering

Bilder №2. Trapprenovering

Bilder №3. Trapprenovering

Bilder №4. Trapprenovering

BADRUMSRENOVERING I STOCKHOLM

  • 076-4126212
  • info@swedstandard.se
  • Rapsodivägen 177,
    142 41 Skogås

Bilder №1. Trapprenovering

Bilder №2. Trapprenovering

Bilder №3. Trapprenovering

Bilder №4. Trapprenovering

När ett visst begrepp om reparationsterminologi har utvecklats kan vi fortsätta att klassificera det efter typ. Det finns flera av dem: nuvarande eller delvis och kapital.
En separat artikel är restaurering eller återuppbyggnad av trätrappor – det här är mer än reparationsarbeten, eftersom det innebär en fullständig restaurering av strukturen (ibland från grunden). Skillnaden mellan reparationstyperna är i volymerna: den nuvarande innebär ett minimum av ingripanden, det inkluderar fästning av de övre plattorna till trappan, målning, byte av små delar.
Kapital anses vara allvarligare åtgärder för att anpassa storlekar och indikatorer i linje med originalets design. Till exempel armering av smulande betongsteg med metallhörn.
Översyn av trappan innebär installation av trappfoder på trappan med samtidig återställning av bärkapaciteten för hela konstruktionen: om betongspånarna på vissa ställen är så stora att armeringen syns, föll fukt på ramen och det började kollapsa, allt detta måste fixas och fixeras så snart som möjligt. För en metall- eller trätrappa innebär denna typ av reparation utbyte av enskilda element (förstärkning) av trappan. Ibland föregås denna process av en beräkning för att bestämma konstruktionens bärkapacitet i befintligt tillstånd och de åtgärder som krävs för detta. Vanligtvis utförs stora reparationer av allvarliga anläggningar efter ett fullständigt stopp av sin verksamhet för att inte riskera människors säkerhet.
Denna regel gäller för trappor i hemmet, reparation av trappan på verandan: fram till slutet av arbetet kan du inte använda marschen eller ingången till huset.
Delvis utförs sådana trappreparationer i ett privat hus: målning (restaurering av målning) för att ändra inredningen, lägga parkett på slitbanan, byta ut räcket och så vidare. Samma kategori faller: efterbehandling av en trappa med laminat, läggning av plattor, klistra in väggar med tapeter eller justera måtten till önskad storlek (om en fabriksdefekt upptäcktes).
För en delreparation är ett karakteristiskt drag en relativt liten mängd arbete, och dess varaktighet är vanligtvis liten. Reparation av steg i detta fall består i att installera halkskydd för att göra ytan grov, kosmetisk gipsspån eller oregelbundenheter på betong (tätning och slipning av luckor, sprickor i trä). Metallelement kan rengöras från smuts, rost, gammal beläggning och måla om i önskad färg – detta gäller även volymen av delvisa reparationer.
För att reparera trappan i Stockholm på en träranda med helt eller delvis utbyte av enskilda enheter kommer delar, steg, brädor, stänger och även ett verktyg (en bågsaj, en hammare, en borr) att behövas. Först bestämmer tillståndet för träkonstruktionerna i trapporna, verandan, räcken, graden av slitage. I detta fall ägnas särskild uppmärksamhet åt förekomsten av sprickor, defekter, deras djup, tillstånd, för att omedelbart förstå vad som kan ersättas och vad som ska lämnas.
Delar med betydande deformation som penetreras av ett nätverk av små sprickor, svärtade, måste bytas utan fel. Det är meningsfullt att hantera restaurering av trä genom att ta bort beläggningsskikt, slipa och kittla om förstörelsen är i början.
Reparation av träytor och ramkomponenter bör först och främst sträva efter att återställa bärförmågan, initial (arbets) skick, och sedan är det värt att uppmärksamma dekorativa element, utseende. Även om det finns många sätt att göra en produkt hållbar och vacker på samma gång – är de kända för proffs.
Med delvis byte av steg använder beläggningar vanligtvis trä i samma klass som huvudstrukturen. Nyinstallerade delar är noggrant anpassade, de uppnår frånvaron av synliga leder och oegentligheter. För att göra detta slipas de med sandpapper i olika storlekar. I slutet av reparationen utförs nödvändigtvis en antiseptisk behandling, en lack- och lackbeläggning appliceras (minst 2 lager).
Trappans styrka (trä, metall, betong) kan ökas genom att förstärka den. Till exempel vill du öka bredden på en befintlig trappflyg. För detta görs en beräkning för en ny last, tvärsnittet och installationsmetoden bestäms. Ett större sortiment väljs för metallprodukter, ett ytterligare armeringsbur är anordnat för betong, och trädet förstärks med hjälp av bindemedel, balkar och skapandet av ytterligare lagerenheter.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB