Trädfällning i Stockholm

Våra tjänster

Trädfällning i Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Behöver du klippa ett akutträd som utgör ett potentiellt hot? Vill du göra sanitära eller gjutning av träd nära ditt eget hus? Kontakt. Vi hjälper dig gärna.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Gamla, skadade träd faller – det här är inte isolerade fall. För att förhindra detta är det vår oro att skydda människor från möjliga skador. Vi arbetar även där utrustningen inte går, eftersom vi har lång erfarenhet av arboristik.
När det gäller prissättning vill vi berätta för våra potentiella kunder om följande: sök inte till de billigaste priserna. Fastställande och viktigaste bör vara indikatorn för ”priskvalitet”. Inte alltid för ett högt pris får vi hög kvalitet. Snarare tvärtom. Vad vi var övertygade om minst en gång i sitt liv. Dessutom använder vi högkvalitativ utrustning av kända världsmärken, där samma höga kvalitet ligger bakom ett högt pris. Och detta är säkerheten för våra anställda och kunder, kvaliteten och snabbheten i vårt arbete.
Vi analyserar hela situationen, möjliga risker och utesluter dem. Detta är det viktigaste när man bestämmer priset på arbete. Vi är stolta över våra anställda och deras färdigheter.
Låt oss tänka lite på sanitär beskärning. Det syftar till att ta bort sjuka eller redan torkade grenar. Samt avlägsnande av en sådan parasit som mistel.
Av stor vikt är beskärningen av torra och sjuka grenar på tallarna. När allt kommer omkring påverkas sådana grenar av barkbaggen. Och om detta inte stoppas, kan du med tiden förlora hela trädet. Och efterföljande träd kan påverkas.
Nu några ord om formning av trimning. Dessa arbeten utförs för att bilda rätt (symmetrisk) krona på trädet. Om trädet inte längre är ungt utförs beskärningen för att minska trädets vindkraft och minska risken för att hugga stora grenar under vindbelastningar. För frukt bidrar denna beskärning till en ökning av trädavkastningen.
Anti-aging beskärning och toppning. Dessa arbeten utförs med gamla träd. När man tar bort stora och gamla delar av ett träd, börjar det växa med en ”dubbel” kraft och därför kommer det inte att behöva avskäras helt.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB