Renovering Stockholm

Våra tjänster

Renovering Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

För varje person är ett hus ett pålitligt stöd och skydd. Därför är det mycket viktigt att det är mysigt och bekvämt, att du vill bo i det, komma tillbaka efter en arbetsdag, koppla av med vänner, släktingar och vänner.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

För att huset alltid ska vara rent, snyggt, modernt och bekvämt är det regelbundet nödvändigt att utföra reparationer i det. Om reparationen inte utfördes tidigare med jämna mellanrum på 2-3 år, men redan har gått 7-8 år, är det dags att tänka på att genomföra en större översyn. Vi föreslår att du använder våra företagstjänster för reparation av hus av alla komplexiteter. Vi garanterar högkvalitativa tjänster och överkomliga priser.
På vår webbplats presenteras ungefärliga priser för hemreparationer. Om du vill bestämma den slutliga kostnaden för reparationen, ring bara vår specialist gratis, som kommer att inspektera rummet, göra alla nödvändiga mätningar, bestämma graden av komplexitet för reparationen, dess typ och andra indikatorer som påverkar kostnaden, förbereda en uppskattning, samordna den med dig och förbereda ett avtal som kommer att baseras på en tidigare överenskommen uppskattning.
Om du behöver utföra aktuella hemreparationer, kontakta oss. Gör inte reparationer själv. Detta kan få negativa konsekvenser. Anställda i vårt företag är helt ansvariga för allt arbete som de utför, så vi närmar oss alltid noggrant reparationen. Innan vi påbörjar efterbehandlingen utför vi demonteringen av de gamla beläggningarna, förbereder försiktigt alla ytor, först efter det att vi fortsätter till slutbehandlingen.
Stora reparationer av hus krävs en gång var 7-10 år. Efter en omfattande översyn kan du glömma bort det i ytterligare tio år, genomföra kosmetiska uppdateringar endast varannan till tre år. Översyn innebär ombyggnad, förberedelse av ett designprojekt, utbyte av all kommunikation, elektrisk, VVS, teknik, dekoration och dekoration av lokaler. Om reparationen utförs av specialister, förvandlas dess genomförande till ett komplett nöje. Brist på damm och smuts, konstant borttagning av skräp, trevliga arbetare, artig och korrekt förman. Allt detta garanterar snabbt reparationsarbete av ett nära sammansatt team av professionella.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB