Plåtarbeten i Stockholm

Våra tjänster

Plåtarbeten i Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Kakelarbeten är ett av stadierna i den slutliga dekorationen av lokalerna i processen att reparera en lägenhet, ett hus, som består av att lägga keramiska plattor eller vända sten.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Vi lägger tegelplattor eller dekorsten i rummet (badrum, kök, rum, korridorer), och vi utför också ytterverk på fasadbeklädnaden med frostbeständiga material.
Det bör noteras att kvaliteten på brickplattningen är en av de viktigaste indikatorerna för nivån på alla reparationer. Vårt företag har plattor på högsta nivå.
Tillhandahåller plattor för läggning av brickor, vårt företag använder bara moderna material, medan tekniken följs strikt, vilket resulterar i hög hållfasthet och estetiska finish.
Kakelarbeten är i själva verket inte en så komplicerad process, det kräver inga ”megafärdigheter”. Baserat på min nästan tio års erfarenhet inom konstruktion och inredning kan jag säga att många ”specialister” gör det här arbetet dåligt – antingen händer växer ”på plats”, eller att det inte finns någon önskan att göra allt på rätt sätt. När jag först arbetade med keramiska plattor, fungerade allt för en solid ”fyra” – och jag tog inte så lång tid för en nybörjare i den här branschen. Naturligtvis hade jag redan vissa allmänna färdigheter hos efterbehandlaren (ja, riktiga mästare bland vänner som jag vände mig till för att få råd), men enligt min mening kunde många göra ansiktet med plattor jämnt och vackert – det skulle finnas en önskan och önskan att utveckla min färdighet. I den här artikeln kommer jag att prata i detalj om hur man ordentligt klinker. Baserat på personlig erfarenhet, naturligtvis.
Naturligtvis måste du börja kakelarbetet med förberedande aktiviteter. För att plattan ska ”lägga sig” jämnt och inte krympa efter att limet har torkat måste själva monteringsunderlaget vara jämnt. Med fullt förtroende kan jag konstatera att det inte är bra att lägga keramiska plattor på ett tjockt lager lim (för att nå önskad nivå). Med ojämna väggar är ett bra resultat i alla fall svårt att uppnå – även om du ”sträcker” planet, sedan efter att limet torkar, kommer plattorna att ”krympa” på olika sätt – bara på grund av lösningens ojämna tjocklek. Jag rekommenderar att innan du lägger plattorna för att utföra plåster, under golvplattorna – häll av avlagrare. Varje bas måste vara väl grundad – inte så mycket för bättre fixering, men för att förhindra för tidig absorption av fukt i ytan.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB