Ombyggnad i Stockholm

Ombyggnad i Stockholm

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

  Det mest populära alternativet för att färdigställa en bostadshus är byggandet av förlängningar. Konstruktionen av en förlängning kräver i regel ingen teknisk expertis, eftersom tillägget är byggt på en ytterligare grund och inte har ytterligare belastningar på de befintliga konstruktionselementen i huset som ska byggas om. För konstruktion av förlängningen kan olika material användas: träbalk, timmer, silikat eller slaggblock, tegel. Varje material har sina egna fördelar eller nackdelar.

  Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

  Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

   Beslutet om byggande av en tillbyggnad till ett bostadshus bör åtföljas av utvecklingen av tekniska specifikationer som bestämmer minimikraven för framtida byggande. Det är nödvändigt att ange antalet lokaler och deras typ, principen att koppla tillbyggnaden med det befintliga bostadshuset. Obehörig konstruktion eller konstruktion utan projekt är förfalskad inte bara med sanktioner från tillsynsmyndigheterna, utan kan också hota den säkra driften av hela byggnaden. Utvecklingen av projektet under byggandet av tillägget är en förutsättning, vars genomförande kommer att säkerställa det operativa arbetet hos byggare och installatörer, eliminera förekomsten av kontroversiella frågor och säkerställa säker drift.
   Ramförlängningar till hus har nyligen fått mer och mer popularitet. Ramförlängningen har många fördelar, bland vilka: minsta konstruktionstid, rimliga kostnader för bygg- och installationsarbeten, utmärkta värmeisoleringsegenskaper och en lång driftsperiod. Trots den uppenbara enkelheten i konstruktionen av ramförlängningar måste allt arbete utföras av professionella specialister.
   Konstruktion av uthus från skumblock och tegel är ett klassiskt alternativ vid utbyggnad av ett privat hus. Tekniken för konstruktion av sådana förlängningar och deras driftsegenskaper är nästan densamma. Den största fördelen med skumbetong är dess lägre kostnad och betydligt kortare konstruktionstid.
   Byggföretaget Sweds Entreprenad erbjuder ett komplett utbud av tjänster för byggande av bilagor till ett bostadshus. Företagets specialister kommer att ge rådgivning vid bestämning av storlek och typ av förlängning. Företagets designavdelning utför effektivt och snabbt förlängningsprojekt av alla komplexiteter, och konstruktions- och installationsteamet kommer att upprätta en ”nyckelfärdig” anknytning i tid. Företaget Sweds Entreprenad fokuserar på att kunderna erbjuder alla tjänster av hög kvalitet så snart som möjligt och till en rimlig kostnad.

   © SWEDS Entreprenad AB

   Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

   076-4126212

   info@swedstandard.se

   Rapsodivägen 177,
   142 41 Skogås

   © SWEDS Entreprenad AB