Mattläggning i Stockholm

Våra tjänster

Mattläggning i Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Mattor – ett mycket populärt material, som i allt högre grad används i hem för golv. Hemligheten med dess popularitet är inte bara billighet och brett sortiment, utan också enkel installation. Det är inte svårt att installera mattan på egen hand, även om det för bästa resultat fortfarande är bättre att bjuda in specialister – då får golvet på mattan ett professionellt utseende och kommer att vara kvar länge.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Man tror att mattan är ett universellt material och att mattan kan läggas i alla rum. Men experter varnar för att installera mattan i vissa rum.
Om fuktigheten under dagen överstiger 75% och temperaturen sjunker under +16 eller stiger över +27 grader. Först och främst är detta badrum, badrum, sommarkök etc.
Innan du tar reda på kostnaden för att lägga mattan och starta processen måste du tillhandahålla lämplig golvförberedelse. Faktum är att denna beläggning kommer att ligga bra bara på en perfekt plan yta – höjdspridningen kan vara högst 5 mm. Om ditt golv är mindre jämnt utförs nivelleringen med hjälp av cykling (om golvet är trä) eller motsvarande material, om det är sten eller betong.
Behovet av att köpa specialutrustning påverkar ganska mycket kostnaden för att lägga mattan: om du inte har den nödvändiga utrustningen måste du köpa den, vilket inte är billigt. Därför är det enklaste alternativet för att lägga matta i Stockholm att bjuda in kvalificerade proffs med allt du behöver. Dessutom säkerställs tidsbesparingar – en professionell kommer att avsluta allt arbete 3-4 gånger snabbare än självläggning.
Processen att lägga matta kan utföras på flera sätt. Den enklaste av dem är gratis utan fixering. Det består i det faktum att ett material klipps ut och läggs på golvet utan att fästa något. För en sådan mattainstallation är priset minimalt eftersom det inte finns någon extra kostnad. Mer komplex, men samtidigt mer högkvalitativ och pålitlig – fixeringsinstallation. Det har sorter: lägga matta brickor på lim, använda perimeter fixering, stretch läggning, installation med dubbelsidig tejp. Det mest tidskrävande alternativet är att fixa längs rumets omkrets, eftersom du måste ta bort golvet och sedan installera dem igen, men efter det kommer mattan att ligga i exakt ett år.
Som nämnts ovan är en matta inte bara ett billigt material i sig, dess huvudfördel är billig installation: priset på att lägga en matta i Stockholm är mycket lägre än andra golvmaterial – laminat, parkett etc. Kostnaden bildas beroende på installationstyp (gratis billigare, med fixering dyrare – ytterligare arbete görs och material för fixering används – tejp, lim, nitar), liksom egenskaperna för själva materialet, golv, arbetsyta.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB