Attefallshuset "MARGIT"

25 kvm

Fritidshuset ”Margit” är ett ljust och rymligt fritidshus/gästhus med en byggnadsarea på 30 kvadratmeter och en boyta på 23,4 kvadratmeter. Yttermåtten är 8,47 x 3,54 meter.
Detta huset har både ett rymligt allrum med ett fullutrustad kök, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Badrummet är tillgänglighetsanpassad. Loftet som har en nockhöjd på 104 cm kan användas som både sovloft och förvaring. 

Huset har en totalhöjd på 4 meter. Taket har en lutning på 6 grader. Sovloftet har en nockhöjd på 1,04 m så det är ingen ståhöjd där uppe. Det är endast ett krypinn, men det går ändå bra att sova två personer på loftet.
Attefallshuset Margit har en relativ rymlig hall med plats för förvaring, ett badrum med plats för tvättmaskin och ett huvudrum med ett litet men fullutrustad kök. Sovrummet ligger i nära anslutning till huvudrummet med endast en skjutdörr som skiljer rummen åt.
Över badrum och hall finns ett loft med maxhöjd om 104 cm. Där har man möjlighet att inreda med en dubbelsäng.
Högsta takhöjd på loftet är 104 cm vilket innebär att det är ganska lågt i tak. Det känns dock rymligare då det finns öppningsbara fönster på två väggar och öppning mot huvudrummet på ena sidan.
Visst kan man njuta av livet i soffan och titta ut genom fönstren. Full nockhöjd gör att rummet upplevs större och rymligare än det egentligen är.
Med spröjsade fönster, lite mer takutsprång, knutbrädor och målad panel får huset ett helt annat uttryck och passar kanske mera som ett gästhus till ett klassiskt hus.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB