Attefallshuset "LOUISE"

25 kvm

Fritidshuset ”Louisei” är ett ljust och rymligt fritidshus/gästhus med en byggnadsarea på 30 kvadratmeter och en boyta på 23 kvadratmeter. Yttermåtten är 8,50 x 3,50 meter.
Detta huset har både ett rymligt allrum med ett fullutrustad kök, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng och våningssäng. Badrummet är tillgänglighetsanpassad. Loftet som har en nockhöjd på 110 cm kan användas som både sovloft och förvaring.
Detta fritidshus har ett sovrum på nedre plan med plats för en dubbelsäng samt förvaring, ett umgängesrum i mitten av huset med plats för ett litet kök och soffa/bord/stolar samt en hall med förvaring och ett badrum med dusch, tvättmaskin, varmvattenberedare, toalett och handfat.
Huset har en byggyta på 30 kvadratmeter och en boyta på 23 kvadratmeter. På nedre plan finns hall, badrum, kök/vardagsrum och sovrum.
Huset har en byggyta på 30 kvadratmeter och en boyta på 23 kvadratmeter. På nedre plan finns hall, badrum, kök/vardagsrum och sovrum.
Huset har en byggyta på 30 kvadratmeter och en boyta på 23 kvadratmeter. Takfönstret på sovloftet gör att man får in ljus och luft vilket bidrar till uppfattningen av att sovloftet inte känns så instängd trots att det endast är 1,10 m i nockhöjd.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB