Låssmed Stockholm

Våra tjänster

Låssmed Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Slott med tusen. Vilken ska jag välja? Det finns mycket information från olika säljare på Internet, men ofta är det mycket motsägelsefullt. Anledningen är ytlighet. Endast en expert kan betraktas som en expert när det gäller mekaniska låsnings- och åtkomstkontrollmedel. Inte en enda säljare eller chef såg med sina egna ögon lika många hackade dörrar och lås som proffs. När man överväger det nästa hackade slottet kommer en förståelse för vägen, den natur som kriminella ofta använder.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Vårt team kännetecknas kvalitativt inte bara av professionalism. Först och främst kallar vi inte vanliga lås inbrottssäkra och pålitliga. Vi är säkra på att bra slott inte kan vara billiga. Hittills finns det inte ens något sådant som ett ”bra lås”, eftersom ett bra lås inte bara är en produkt, utan ett helt komplex som består av själva låset, högkvalitativa skyddsarmaturer (rustningsplattor) och hemlighet (cylinder, larva) med skydd mot intellektuella metoder manipulation.
Det rätta valet av lås för en metalldörr är en garanti för att skydda din egendom från inkräktare. Idag kan du köpa en mängd olika lås, både inhemska och importerade, för varje smak- och inkomstnivå, men kan någon dyra låsmekanism betraktas som pålitlig som möjligt, eller finns det finesser som inte skulle skada att veta när du byter ut ett dörrlås? Ja, utan tvekan, som alla andra seriösa affärer, har valet av slott några nyanser som vi kommer att försöka bekanta dig med.
Byte av lås är en uppgift som vi sällan stöter på, så inte alla vet hur man gör rätt val och installation av dessa enheter. Det finns få krav som ett bra pålitligt lås ska uppfylla, men alla är utan tvekan viktiga:
Innan du byter ut låset måste du bestämma hur mycket pengar du är villig att ge för din säkerhet. Bra lås är som regel inte billigt, så experter rekommenderar att du inte sparar när du köper, särskilt eftersom en mekanism av hög kvalitet varar otroligt länge och låset från ett välkänt företag fungerar under många år. Genom att spara på detta viktiga köp kan du komma i en obehaglig situation, eftersom moderna angripare är tekniskt kunniga och kan öppna enkla, billiga lås på några minuter.
En enorm roll för att skydda lokalerna från olaglig inresa spelas av hur man installerar ett lås i en metalldörr. Behovet av en sådan installation uppstår vid förvärv av en ny dörr eller på grund av en funktionsfel i det gamla låset. Många byter självständigt låset utan att kontakta specialister.
Det enklaste sättet att göra detta är om den nya enheten installeras istället för den gamla och alla hål är perfekta. I det här fallet räcker det att ha minimala färdigheter med en skruvmejsel. Det är mycket svårare att byta ut om låset skiljer sig från föregångaren eller om du behöver installera det i en ny dörr.
Det är viktigt att man noggrant markerar hålen och klipper ut dem korrekt, och i dörrarna där ytterligare ett lås installerades, stäng också de gamla hålen. I en sådan situation är det bättre att anförtro arbetet till en specialist, annars är det alltid en chans att förstöra dörren eller själva låset.
Nivålås anses med rätta vara det mest hållbara. Principen för ett sådant lås är att på låsens kanter finns spakar, det vill säga kodplattor tillverkade av metall, som helt motsvarar formen och avlastningen på arbetsdelens del av nyckeln. Ju fler sådana delar är suvald, desto högre är sekretess för låset och desto svårare är det att plocka upp en nyckel till det. Mekanismer av denna typ kallas säkra, eftersom de är de mest populära bland tillverkare av säker utrustning.
Huvuddetalj för ett cylindriskt lås är en cylinder eller en enkel ”larva”. Denna mekanism är en avtagbar låsmodul, i vilken stiftspakarna finns. Att vrida nyckeln i cylindern är endast möjlig om det finns alla stift som kommer att ta sina platser, riktade av utsprången och fördjupningarna på nyckeln. Sådana lås är ganska tillförlitliga mot intellektuell hackning, men är något underlägsen än spaklås vid grov hackning. Det är just på grund av detta att tillverkare nästan alltid stänger cylindrarna på sådana enheter med speciella stötar och borrbeständiga dynor. En av de viktiga fördelarna med ”larv” -lås är att du kan byta ut kärnan i slottet på egen hand.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB