Köksrenovering Norrtälje

Våra tjänster

Köksrenovering Norrtälje

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Har du bestämt att det är dags att reparera köket i Norrtälje och överväger olika erbjudanden? Utan att tänka två gånger vill vi erbjuda dig våra tjänster för reparation och inredning av köket.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Det är möjligt att göra en vacker och billig reparation av ett litet kök! Mästarna i vårt företag kan planera om, förbättra, öka och göra visuellt rymligt även det minsta köket som mäter 5 m². När det gäller kostnaderna för att reparera köket är det acceptabelt även för den mest blygsamma budgeten, eftersom vi strikt följer de överenskomna uppskattningarna och inte överskattar priset!
Behöver du en nyckelfärdig kökreparation i Norrtälje? – kontakta oss! Vi kommer att göra förstklassig översyn eller renovering av köket billigt, professionellt och med en garanti!
När du planerar att göra reparationer i köket måste du ta hänsyn till fyra grundläggande aspekter – köksutrymmet, funktionen och inredningen av köket, kvaliteten på de använda materialen och användarvänligheten.
Ofta måste vi göra reparationer i ett litet kök där varje centimeter är värt sin vikt i guld, så ordentlig planering av partitioner, nischer, belysning, ventilation, placering av uttag och omkopplare kommer att vara nyckeln till funktionaliteten i ditt kök.
Med hjälp av en genomtänkt och noggrant utformad design kan du i förväg förutse vilken typ av dekoration av väggar, golv och tak i köket som krävs. Kommer köket att vara visuellt större eller mindre efter reparation. Se om det finns tillräckligt med utrymme för alla hushållsapparater du använder och vilken storlek de ska vara.
Att känna till och skickligt använda rätt byggmaterial gör att du kan göra en solid och vacker reparation som kommer att hålla dig mycket länge. Användningen av moderna material kommer att göra väggbeläggningen slitstark, taken är tvättbara och golven är varma!
Livet består av bagateller, så varje detalj i köket borde vara på sin plats! Strömställaren ska placeras nedanför, på nivån för den sänkta handen. Uttag i köket bör inte vara mindre än hushållsapparater och de ska vara bredvid dem. Golvet måste vara osmarkat, halkfritt och lätt att rengöra. Matlagnings- och matplatsen bör vara väl upplyst. Väggar och tak bör vara enkla att rengöra.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB