Isolering Stockholm

Våra tjänster

Isolering Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

När de bestämmer vilka som är bättre att isolera väggarna från insidan väljer de flesta mineralull. Det läggs helt enkelt in i en väggkonstruktion. Ångspärren försummas, arbetet utförs snabbt, materialet är billigt, men resultatet kan inte behaga. Denna metod för uppvärmning ger inte bara de önskade fördelarna utan snarare tvärtom är mycket skadlig. Det är särskilt dåligt om de är isolerade med vanlig mineralull i rullar – det har för liten termisk motståndskoefficient.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Mineralullälskare säger att det ”andas”, men det är bara dåligt. På grund av sådana egenskaper är den inte alls lämplig för inre värmeisolering. Genom fibrerna i detta material kommer fukten ganska lugnt till daggpunkten och sedan absorberar mineralull det. Naturligtvis finns det dess speciella sorter, vars egenskaper liknar skummat polystyrenskum, men de ger inte 100% garanti för torrhet.
Även om du limmar detta material mycket noggrant och med bästa lim ska du ta hand om ångbarriär av hög kvalitet – risken för fukt kvarstår. Och allt detta beror på att mineralulls ånggenomsläpplighet är mycket bättre än på väggarna i byggnaden. Och allt arbete kommer att gå ner i avloppet, och pengarna kastas i vinden om, som en följd, leriga ränder dyker upp på väggarna. En ännu mer obehaglig konsekvens är utseendet på en svamp.
Expanderad polystyren är strängsprutad och vanlig, om du använder expanderad polystyren, både skumtyp och strängsprutad, kan du på grund av det tunna lagret bringa värmeisoleringen i hela strukturen till normal. När allt kommer omkring ett material som inte absorberar vatten kommer inte bara att förändra dess egenskaper som värmeisolator. Han tillåter inte heller fukt till daggpunkten, så när du använder den kan du lätt inte lägga en ångbarriär. Endast om ”kalla broar” glöm inte. Det är inte svårt att isolera dessa platser där plattorna är anslutna till varandra och angränsar till väggarna. Här kan du applicera polyuretanskum och förena plattorna med varandra och med väggen med det. Men du måste applicera skum på hela ytan på arket.
Och hur isolerar man husets väggar inifrån effektivt och snabbt? Visst ställs en sådan fråga av många. I detta fall är användningen av polyuretanskum det bästa alternativet. Det är en underbar värmeisolator. Dess värmeledningsförmåga är 0,025 watt per meter per Kelvin. De förseglade polyuretanskumcellerna fylls med antingen luft eller en inert gas. Fukt kan inte tränga in i, därför blir detta material inte vått och passerar inte vatten. Och när du använder den behöver inte vattentätning.
Detta slutar dock inte fördelarna med polyuretanskumisolering. Det är också mycket bekvämt att använda – eftersom detta material inte behöver limmas eller monteras inuti en speciell ram. Allt är mycket enklare – det sprayas direkt på väggen. Kompositionen består av två komponenter, som, i kombination, skum på väggplanet. På några sekunder fryser polyuretanskummet. Med denna metod finns det många fördelar.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB