Attefallshuset "HEIDI"

25 kvm

Fritidshuset «Heidi» är ett ljust och rymligt fritidshus/gästhus med en byggnadsarea på 30 kvadratmeter och en boyta på 23 kvadratmeter. Yttermåtten är 8,50 x 3,50 meter.
Detta huset har både ett rymligt allrum med ett fullutrustad kök, hall med gott om förvaring och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är tillgänglighetsanpassad. Loftet som har en nockhöjd på 110 cm kan användas som både sovloft och förvaring.
Huset har en byggyta på 30 kvadratmeter och en boyta på 23 kvadratmeter. På nedre plan finns hall, badrum, kök/vardagsrum och sovrum.
I huvudrummet finns plats för ett litet kök och soffa, bord, stolar. Man kan inreda som man vill — det är endast fantasin som sätter gränser. Köket är litet, men fullutrustad med spis, ugn, bänkkylskåp, vask och förvaring. Det fungerar bra för det lilla hushållet.
I det lilla sovrummet finns plats för en dubbelsäng samt förvaring. Väljer man att ha en enkelsäng skulle man även kunna få plats med ett litet skrivbord. Sovrummet har full nockhöjd så det känns ljust och luftigt trots att det är litet.
Badrummet finns i direkt anslutning till hallen där det finns förvaring om 120 cm. Takhöjden i badrum och hall är endast 2,10 som är den lägsta tillåtna takhöjd i rum där man vistas tillfälligt. Över hall och badrum ligger sovloftet.

Kontakt

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB