Attefallshuset "FRIDA"

25 kvm

Fritidshuset ”Frida” är ett ljust och rymligt bygglovsfritt hus med en byggnadsarea på 30 kvadratmeter och en boyta på 24 kvadratmeter. Yttermåtten är 4,30 x 6,97 meter.
Detta huset har både ett rymligt allrum med ett fullutrustad kök och ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är tillgänglighetsanpassad. Loftet som har en nockhöjd på 110 cm kan användas som både sovloft och förvaring.
Huset har en totalhöjd på 4 meter. Takhöjden på insidan är 3,4 upp till nock och 2,10 m takhöjd i sovrum och badrum. Taket har en lutning på 27 grader. Sovloftet har en nockhöjd på 1,10 m så det är ingen ståhöjd där uppe. Det är endast ett krypinn, men det går ändå bra att sova två personer där uppe.
I fritidshuset ”Frida” finns ett stort huvudrum med fullutrustad kök, sovalkov med plats för dubbelsäng och förvaring samt badrum som är tillgänglighetsanpassad och med plats för tvättmaskin.
Köket i huvudrummet är fullutrustad.
Sovalkov med plats för dubbelsäng och förvaring. Sovloft med 1,1 m i nockhöjd. Här finns det plats med en dubbelsäng. Man kan också använda detta utrymmet till förvaring. Badrummet är tillgänglighetsanpassad. Här finns plats för toalett, handfat, duch och tvättmaskin.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB