Bygga badrum

Våra tjänster

Bygga badrum

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

För att ta reda på hur mycket reparationen kostar i köket måste du kontakta våra chefer. Du kan utvärdera kvaliteten på vårt arbete baserat på kundrecensioner av företaget samt se vår bildgalleri.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Reparation i badrummet är inte en lätt uppgift, särskilt om du försöker göra det själv. Det är nödvändigt inte bara att känna till handlingen, utan också tekniken för att utföra vart och ett av arbetena. När det gäller kostnaderna måste du här göra ett val: antingen anförtro reparationerna till proffs och betala en gång för hela utbudet av arbeten, med en garanti, eller försök att utföra alla åtgärder själv, medan kvalitetsansvaret ligger helt på dig och kostnaderna i detta fall kan vara ännu högre. Detta beror på att professionella mästare, tack vare många års erfarenhet av att arbeta med olika material, är väl medvetna om deras egenskaper och kostnader och kommer att hjälpa till att välja dem som har det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet. Dessutom utför erfarna arbetare arbete så att det inte behöver göras om, vilket ofta händer när en amatör tas för reparationer.
När du väljer typ av tak i badrummet måste du också planera din budget, eftersom olika typer har olika priser. Så till exempel är ett stretchtak kanske den dyraste, men också mycket vackra utsikten över taket. Grovheter är undantagna här, du kan välja en färg för den totala stilen i rummet. Ett sådant tak är inte rädd för fukt, så det kan säkert användas i badrummet. Gipsutjämning och målning av huvudtaket blir mycket billigare.
Den viktigaste frågan i reparation av badrum och badrum är utbyte av rör och VVS-inventarier. Om lägenheten fortfarande har gjutjärnrör måste de demonteras och ersättas med moderna plaströr, som har hög slitstyrka och är ganska enkla att installera. Vad gäller priser beror det allt på materialet.
Priserna för VVS-armaturer varierar också. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt badkar och handfat. Blandare av hög kvalitet är verkligen inte billiga, men de kommer att hålla mycket längre än billiga. Den mest smärtsamma platsen i billiga blandare är packningarna som de är utrustade med. Därför, om du fortfarande inte bestämmer dig för att köpa en dyr sak, är det bättre att köpa högkvalitativa packningar och byta ut dem med de som är utrustade med sådana enheter när du installerar billiga kranar.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB