Bygga altan i Stockholm

Bygga altan i Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

  Bygga altan, bygga av terrasser i stockholm

  Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

  Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

   Altans eller terrasser har blivit populära för hus och kaféer. De är en plattform upphöjd över marken, som är skyddad av en träkolonn av polykarbonat. På sommaren är det ett utmärkt skydd mot regn och den varma solen.
   Bygga altan i Stockholm kan kompletteras med installation av väggar och räcken. Då blir resten ännu mer mysig och bekväm. Välj en bekväm plats för din terrass. Det kan vara en tak i närheten av huset, som du får från matsalen. Om ytterdörren är bred, kommer altan att fungera som en fortsättning på rummet.
   På terrassen kan du ha en trevlig tid med din familj. Det viktigaste är att det ska finnas tillräckligt med ljus i det. Genomskinliga strukturer används för detta, men vi tar hänsyn till dina önskemål under byggandet av terrasser i Stockholm. Våra hantverkare vet var det är bättre att ordna en väg ut från Alatna och var man ska klippa fönster. I vårt arbete använder vi hållbara material. Våra experter vet var de kan hitta rätt ved och lösa andra viktiga punkter med inköp.
   Vårt team har lång erfarenhet av att utveckla projekt på terrasser, så vi hjälper dig gärna att göra dina drömmar till verklighet. Vi har överkomliga priser för verk som utförs av ansvariga hantverkare. • Så om beläggningen inte är gjord av genomskinliga strukturer kan du blockera tillgången till ljus, tappa komforten; • som en del av verandan, omedelbart nära huvudentrén; • från baksidan av huset – det kommer att bli en plats för ensamhet, avkoppling, fred; • Om du placerar den på solsidan kan du lägga en solstol på den för att ta solbad utan rädsla för solbränna.
   När du väljer en installationsplats är det många faktorer att tänka på. Sweds Entreprenad AB erbjuder en rad nyckelfärdiga lösningar och tjänster. Med hjälp av 3D-programmet tillhandahåller våra återförsäljare designtjänster, visualisering av din lösning. Alla faktorer kommer att beaktas! Installation av den mest komplexa byggnadsstrukturen är inte ett problem hos en certifierad återförsäljare. Vi erbjuder att köpa tak för terrasser från oss, och vi garanterar – du kommer att bli nöjd!

   © SWEDS Entreprenad AB

   Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

   076-4126212

   info@swedstandard.se

   Rapsodivägen 177,
   142 41 Skogås

   © SWEDS Entreprenad AB