Betongarbeten Stockholm

Betongarbete i Stockholm

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Styrkan, hållbarheten och tillförlitligheten i ditt hem beror på betongblandningens kvalitet, beredning och hällning av betong.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Trots den långa användningen av betong i konstruktionen och den uppenbara enkelheten i betongberedning har betongarbeten många nyanser som bara proffs känner och kan tillämpa.
Betong är cement och sand med tillsats av olika fyllmedel: grus, krossad sten, stenar etc. För olika arbeten krävs olika kvaliteter av betong, som kan erhållas genom att ändra förhållandet mellan dessa material, cement kan också ändras, beroende på önskade kvaliteter. För att ge betongkonstruktioner ytterligare styrka armeras betong med armering eller armeringstillsatser. För att få ytterligare nödvändiga egenskaper och öka dess kvalitetsegenskaper läggs speciella tillsatser och mjukgörare till betong.
Vårt företag utför alla typer av betong- och monolitiska verk i Stockholm med olika komplexitet. Våra specialister med lång erfarenhet utför professionellt de mest olika typerna av betongarbete. Betongarbeten bestäms inte bara av arbetsvolymen utan också av märket betong.
Grunden är grunden för huset, husets hållbarhet, likformigheten av krympning och frånvaron av sprickor i strukturen beror på kvaliteten på grundhällen. Våra experter kommer att utföra ett komplett utbud av betongarbete i Kharkov och Kharkiv-regionen: hälla grundfundamentet (monolitisk fundament och remsfundament). Vi kommer också att göra allt relaterat arbete: tillverkning och installation av forskalningar, tillverkning och installation av en förstärkningsram, demontering av forskalningen. Forskningen utförs särskilt med hänsyn till vattentäthetsarbete. Kostnaden för arbetet förhandlas fram med chefen.
Vi utför alla typer av betongarbete i monolitisk bostadskonstruktion med användning av betonglösningar, med utvecklade goda värmeisoleringsegenskaper. Betonggolv, monolitiska golv, monolitiska väggar, monolitiska trappor kommer att färdigställas så snart som möjligt med högkvalitativa betongkvaliteter. När konstruktionen är klar kommer vi att avtappa golvet för att jämna golvet. Vattentätning av väggar och källare görs också kvalitativt. Priserna för arbete beror på vattentätningsmetoden.
Efter avslutat arbete kommer vi att arbeta för att förbättra utseendet på det lokala området: vi konkretiserade spåren, de nödvändiga platserna.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB