Badrumsrenovering Södermalm

Vårt företag SWEDS Entreprenad AB bedriver reparation av badrum i Stockholm. Specialister utför stora reparationer effektivt och på kort tid.
Du kan helt lita på de mästare som ser allvar med uppgifterna. De är redo att skapa ett nyckelfärdigt rum så exakt och pålitligt som möjligt. Resultatet är ett vackert badrum som kommer att glädja ögat.
För att säkerställa sanningen i våra ord kan du ta hänsyn till exempel på vårt arbete, till exempel i Södermalm. Under arbetet respekterade hantverkarna tekniken och använde också moderna material. Allt från installation till att lägga plattor görs efter dina önskemål och smak. Först samordnar vi alla detaljer med dig, och sedan bygger vi ett designprojekt. Att förlita badrumsreparationer i Stockholm är bättre för proffs. Trots allt, om reparationen görs dåligt, kommer detta att leda till allvarliga förluster. Avloppsstörningar kan förekomma eller dyra material kan skadas.
Vårt team består av endast kvalificerade specialister som vet sitt jobb väl. Hans uppgift är att göra kundens idé verklig. Därför kan du säkert kontakta företaget SWEDS Entreprenad AB!

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB