Badrumsrenovering Värmdö

Våra tjänster

Badrumsrenovering Värmdö

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Våra specialister har reparerat badrum i Värmdö i över 25 år: tillsammans med tillverkare av VVS-utrustning har vi gått från den första jacuzzin till duschkabin med hydromassage, från blandare med enspak till termostater med kaskadrör, från hygieniska duschar till elektroniska bidetöverdrag. När vi vänder oss till dig får du inte bara en nyckelfärdig badrumsreparation av hög kvalitet – vi analyserar dina önskemål och erbjuder en avancerad, funktionell och kostnadseffektiv teknisk lösning.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Vårt företag arbetar i alla prissegment, från ekonomiklass till exklusivt, men oavsett nivå och kostnad för reparation av badrummet, börjar vi arbeta med mätningar och beräkningar, följer myndighetskraven, följer teknikens arbete och använder den senaste generationens material.
Vid demontering av gamla plattor, lim, cement, golvavskiljning använder vi professionella stansare och hammare: arbetets hastighet är 3-5 gånger högre än när vi använder ett amatörverktyg.
För att anpassa väggarna och golven i badrummet kan man använda kakellim, självutjämnande golv, cement-sandavstrykning, gips. Innan reparationer i badrummet påbörjas utförs geodetisk markering med hjälp av en hydraulisk nivå eller en lasernivå.
Reparation av kommunikationer i badrummet i en typisk hyreshus med tillhörande civila arbeten tar i genomsnitt 1 till 3 dagar, medan nya material är konstruerade för oavbruten drift i 30 år eller mer.
Våra mästare vet att ett vackert badrum främst är estetiskt belagda plattor på golv och väggar. Innan reparationer påbörjas gör vi mätningar och gör en virtuell layout av plattan, vilket gör att du kan placera bilden korrekt och minimera procentandelen avfall. Från den klassiska fyrkantiga och eleganta diagonala stylingen till författarens inställning kan vi förverkliga alla planer och designprojekt. Professionella importerade brickplåtar, stenmaskiner och vattenskärning gör att du kan klippa brickor, sågändar i en vinkel på 45 ° för fogar, fanerelement i komplexa former. För att skapa perfekt jämna golv och väggar utan djupskillnader används ett tredimensionellt nivelleringssystem vid korsningen mellan plattorna. Inriktning av taket i badrummet kan göras med förstärkt gips, vi installerar också falska tak, plast- eller aluminiumspjäll, installerar matt och glansigt takstak.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB