Badrumsrenovering Uppsala

Våra tjänster

Badrumsrenovering Uppsala

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Kvalificerade mästare i företaget kommer att utföra billiga, men mycket högkvalitativa totalentreprenader. Dessutom accepterar vi också ansökningar om efterbehandling i nya byggnader, och vi utför reparationer i full överensstämmelse med önskemål från en viss kund.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Vid beställning av nyckelfärdiga badrumsreparationer i Uppsala använder vi exklusivt certifierade material. Dessutom är nya avloppsnät och vattenförsörjningsnät konstruerade och installerade i enlighet med nya tekniska krav. Vi installerar specialgrenrör för att upprätthålla trycket på samma nivå samtidigt som vi öppnar flera intagspunkter samtidigt. Naturligtvis monterar vi fina och grova filter, kranar, ventiler, vattenmätare och allt annat.
Mästare utför en fullständig reparation av väggarna i badrummet, vilket innebär deras fullständiga inriktning, vilket görs genom plåstring, kitt och grundning. Därefter är väggarna färdiga med keramik / kakel, gips eller målade, beroende på den valda interiörstil. Om badrummet är litet, använd inte gipsskivor eftersom de minskar det verkliga området i rummet. I det här fallet är den bästa lösningen att måla eller dekorera i form av 3D-ritningar.
När det gäller golvet är det bäst att använda en betongmassa här (som tillval, ett bulkgolv), och här är det mest effektivt att skapa ett ”varmt golv” -system. I själva verket får ägarna ett utmärkt värmesystem i badrummet och toaletten. Översyn av badrum i Uppsala utförs inte bara med hänsyn till kundens önskemål, utan med full efterlevnad av tekniska krav (ytbehandling, vattentätning, efterbehandling).
Taket är vanligtvis spaltat, men det kan också vara gipsskivor eller stretch av PVC-tyg, vilket bestäms av det valda materialet och kundens ekonomiska kapacitet. Kostnaden för arbete beräknas individuellt, beroende på volym och komplexitet.
Enligt kraven måste installationen av moderna hushållsapparater föreskriva obligatorisk jordning av ledningarna, för vilka det också är nödvändigt att installera lämpliga uttag. I en lägenhet eller ett privat hus planeras det att installera en mätare, RCD-enheter och en strömbrytare, punkter för lokal belysning och huvudbelysning. Om huset är gammalt, tillhandahåller vi obligatorisk utbyte av elektriska ledningar med en ny, av lämplig tvärsektion och typ (kopparkabel).
Den bästa lösningen när du dekorerar badrummet och toaletten är att använda keramiska plattor, som har utmärkta estetiska och operationella egenskaper. Vi använder speciellt lim för plattorna, så att brickorna är fästade så tätt som möjligt och tål perfekt förändringar i temperatur och luftfuktighet.
Ett ganska exklusivt alternativ är ett mosaikmönster som kan göra utformningen av ett badrum eller toalett ljus och unik. Goda estetiska egenskaper hos ytbehandlingen, dess motståndskraft mot fukt och fysiskt slitage, användbarhet samt positiv feedback från kunderna är det bästa beviset på dess tillförlitlighet och hållbarhet.
För att badrummet eller toaletten ska se fullständig ut, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt taket i dekorationen. Som regel installeras strålkastare här och en speciell fuktsäker gips används. Färgen väljs vanligtvis vit för att visuellt öka takhöjden.
Inga nyckelfärdiga reparationer av badrummet kommer att anses fullständiga om dörrkamrarna och dukar inte byts under arbetet. Samtidigt måste stilen och strukturerad design motsvara den allmänna reparationen, vilket är oerhört viktigt. Det rekommenderas starkt att du tar råd från våra experter som kommer att ge nödvändig hjälp med att välja lämpligt alternativ.
I slutskedet utförs installation av skåp, hyllor, lådor och annan VVS-tillbehör (speglar, handdukskenor, krokar, hängare), vilket gör att du kan lagra alla nödvändiga hygienartiklar.
Vårt företag hjälper kunden att uppnå sofistikering och skönhet, så att badrumsföretaget inte bara kan bli bekvämt och funktionellt utan också exklusivt. Vi inser lätt kundens mest vågade önskemål när det gäller inredning, så kontakta oss gärna för hjälp vid en lämplig tidpunkt.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB