Badrumsrenovering Sollentuna

Våra tjänster

Badrumsrenovering Sollentuna

Våra tjänster

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Praktisk och modern badrumsreparation i Sollentuna ökar attraktiviteten för alla lägenheter. Om du letar efter proffs som förvandlar din lägenhet till bekväma och eleganta bostäder har du kommit till rätt ställe.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Vi gör det enkelt för dig, skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

Badrummet har en gynnsam inverkan på lägenhetens klimat. Interiören är en del av oss själva, i den stil vi uttrycker våra känslor. Vi har en vision för en ny design direkt efter att vi först har gått över tröskeln för en ny byggnad. Användbara konstruktiva råd från mästarna kommer att tjäna som inspiration för ytterligare åtgärder.
Vi kommer att korrekt utforma och utföra reparationer av ett badrum i Sollentuna. Vi kommer att genomföra dekorationen i enlighet med moderna modetrender inom fastigheter. Nyckelfärdigt badrum under lång tid kommer att behaga med en konstnärlig lösning och låga projektkostnader.
Innan du börjar tänka på designidéer måste du sätta dig ner och utveckla ett gemensamt projekt. Högkvalitativ badrumsdekoration ger dig positiva känslor och passar in i familjens budget. Mästare har ett begränsat arbetsområde när man utför en nyckelfärdig reparation av ett badrum. Därför, genom att använda smarta idéer om designbeslut av huvudet, kommer de att hjälpa till att utnyttja det fria utrymmet maximalt.
Ett vackert badrum är kännetecknet för denna plats. Därför måste det inte bara vara hygieniskt rent och snyggt, utan också lämpligt utformat. Vi kommer att ge användarna maximal säkerhet och komfort för användningen.
Om du och din partner går på toaletten på samma gång är fördelen en dubbel handfat. Ett modernt funktionellt skåp med handfat kombinerar ett bra utseende. Vi organiserar praktiska lagringsalternativ med gott om användbart utrymme. Det finns ett stort urval av väggspeglar med ett enkelt lagringssystem.
Uppvärmda handdukskenor, kranar, hängare av krom, mässing, guld och rostfritt stål kompletterar inredningen väl. Om du kombinerar nyckelfärdiga badrumsreparationer finns det ingen stilgräns beroende på vilket utseende du vill uppnå. Handfat, dusch, badkar och toalett, alla bör tjäna praktiska ändamål. Möbler bör integreras och komplettera varandra perfekt.

© SWEDS Entreprenad AB

Vi jobbar i Huddinge, Haninge, Enskede, Ekerö, Kungsholmen, Danderyd, Lidingö, Märsta, Nacka, Norrtälje, Sollentuna, Bromma, Botkyrka, Solna, Östermalm, Södermalm, Södertälje, Årsta, Tyresö, Åkersberga, Värmdö, Vasastan, Vallentuna, Täby

076-4126212

info@swedstandard.se

Rapsodivägen 177,
142 41 Skogås

© SWEDS Entreprenad AB